Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
4088
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/426/ANDREADAKIS-1574769213.jpg

ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ Αξιώσεις

96 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ 115 21, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Ζαχαρίας Ι. Ανδρεαδάκης σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (Σ.Σ.Α.Σ.). Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» (αφού προηγήθηκε Παθολογική εξειδίκευση στην Α’ Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»). Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική και Αισθητική Δερματολογία, τα Δερματολογικά Laser και την Δερματοχειρουργική στις Η.Π.Α., την Ευρώπη και την Ελλάδα και συμμετείχε μαζί με ομάδα Δερματολόγων και Πλαστικών Χειρουργών στην ίδρυση και λειτουργία Πολυϊατρείου Κοσμετολογίας και Δερματολογικών LASER, από την πρώτη περίοδο εισαγωγής τους στην χώρα μας.

Από το 1995 ως εξειδικευμένος Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος λειτουργεί Ιδιωτικό Δερματολογικό Ιατρείο με δραστηριοποίηση σε όλο το φάσμα της Κλινικής & Αισθητικής – Επεμβατικής Δερματολογίας και Δερματοχειρουργικής. Από το 1995 έως και το 2008 παρείχε Δερματολογική – Αφροδισιολογική περίθαλψη σε όλους τους υπαλλήλους του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως (Αστυνομικούς - Πολιτικό Προσωπικό) και τις οικογένειές τους, ως υπεύθυνος Δερματολογικού Τμήματος του Κεντρικού Ιατρείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη Δερματολογική κλινική LASER THERAPY CLINIC Βασιλίσσης Σοφίας 96, Αθήνα και στο παράρτημά της Χρυσοστόμου Σμύρνης 18-20 Βύρωνας, διενεργούνται όλες οι εφαρμογές Ιατρικών LASER, Αισθητικής και Επεμβατικής Δερματολογίας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
96 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ 115 21, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα