Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1807
  • ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5432/-1604496717.jpg

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αξιώσεις

54 ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 34, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

  • Ο Αλέξανδρος Κυρίτσης γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη.
  • Το 1996 αποφοίτησε από το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης.
  • Το 2005 έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., στην οποία είχε εισαχθεί με πανελλαδικές εξετάσεις.
  • Το 2006 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, έχοντας διατελέσει βοηθός της Παθολογικής και Γενικής Χειρουργικής Κλινικής του 492 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
  • Από το 2007 ως το 2013 ειδικεύτηκε στη Χειρουργική στο ¨Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής¨, στο 2ο Γενικό Νοσοκομείο ΙΚΑ ¨Η Παναγία¨ και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ¨Άγιος Παύλος¨, αποκτώντας την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού.
  • Το 2013 μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα της ελάχιστης επεμβατικής χειρουργικής (Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική) στο παγκοσμίου φήμης ¨Memorial Sloan Kettering Cancer Center¨ της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, εξειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση παθήσεων του παχέος εντέρου και πρωκτού δίπλα στον πρωτοπόρο Γενικό Χειρουργό στον τομέα αυτό Garrett Nash.
  • Από το 2014 ως το 2017 εργάστηκε έχοντας έμμισθη θέση, ως Γενικός Χειρουργός με βαθμό Επιμελητή στα κορυφαία Νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου ¨King’s College Hospital London¨, ¨Manchester Royal Infirmary¨ και ¨Chesterfield Royal Hospital¨. Κατά την τριετή του εργασία ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και την αντιμετώπιση παθήσεων του παχέος εντέρου και του πρωκτού.
  • Παράλληλα, κατά τα έτη 2016 και 2017 μετέβη στη Γαλλία, για να συμμετάσχει με επιτυχία στο εξειδικευμένο πρόγραμμα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και ελάχιστα επεμβατικής Χειρουργικής των παθήσεων παχέος εντέρου-πρωκτού του κορυφαίου ευρωπαϊκού κέντρου ¨Research Institute against Digestive Cancer¨ (IRCAD). Μάλιστα, μετά από επιτυχείς εξετάσεις απέκτησε δίπλωμα στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική από το πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.   
  • Μετά την ολοκλήρωση της ιατρικής του ειδικότητας (2013) έχει πραγματοποιήσει εισηγήσεις σε διεθνή συνέδρια Γενικής Χειρουργικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ.
  • Από το 2018 δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως στη Θεσσαλονίκη διακονώντας την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής (με έμφαση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και τις παθήσεις παχέος εντέρου-πρωκτού), συνεργαζόμενος με τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της πόλης, ενώ παράλληλα εξακολουθεί περιοδικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Ειδικός Γενικός Χειρουργός στο Νοσοκομείο ¨Manchester Royal Infirmary¨ του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Παραμένει ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου της Αγγλίας και μέλος της κοινότητας των Λαπαροσκόπων Χειρουργών των ΗΠΑ (SLS).

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα