Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
3457
  • ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ
  • ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΥΒΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/old/202_img.jpg

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΥΒΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Αξιώσεις

8 ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ 145 61, ΑΤΤΙΚΗ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

 

 

Ο Κος Σπύρος Κυβέλλος είναι Ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Κλασσική Ιατρική σε τμήματα όπως η μονάδα AIDS του Νοσοκομείου Α.Συγγρός, η Νευρολογική Κλινική της Πολυκλινικής Αθηνών, η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Στην Ομοιοπαθητική εκπαιδεύτηκε στο Βασιλικό Ομοιοπαθητικό Νοσοκομείου του Λονδίνου, και στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής που ίδρυσε ο Γεώργιος Βυθούλκας και της οποίας πλέον είναι Γενικός Γραμματέας Έρευνας από το 2003. Εκπροσωπεί την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και την Ακαδημία στα όργανα του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ομοιοπαθητική στο τομέα της Έρευνας. Ασκεί Ομοιοπαθητική Ιατρική επί δεκαετίας, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί και δίνει διαλέξεις σε επιστημονικά συνέδρια.

Είναι υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ένα ερευνητικό θέμα διδακτορικού που αφορά την Ομοιοπαθητική Ιατρική. Το τρέχον έτος είναι διδάσκων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αντιμετώπιση του Πόνου» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης από το 2003, χορηγεί Ομοιοπαθητική θεραπεία σε ασθενείς με χρόνιες κεφαλαλγίες, στο Ιατρείο Κεφαλαλγίας του Νοσοκομείου «Γενικό Κρατικό Αθηνών Γ.Γεννηματάς», στα πλαίσια του Ε.Σ.Υ.

 

Από το έτος 2007 είναι διδάσκων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Ολιστικά θεραπευτικά συστήματα-Κλασσική Ομοιοπαθητική" του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Βίντεο

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΥΒΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (+)