Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1159
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
  • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ ΑΝΑΤΣΕΛΟΥ ΛΙΝΑ
https://ogiatrosmou.gr/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ ΑΝΑΤΣΕΛΟΥ ΛΙΝΑ Αξιώσεις

3 ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΧΑΛΚΙΔΑ 341 00, ΕΥΒΟΙΑ

Στοιχεία επιχείρησης

H oδοντίατρος Λίνα Ανάτσελου εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών με Άριστα, το 2001.
Αποφοίτησε το 2006 με βαθμό πτυχίου 7.3
Κατά τη φοίτησή της παρουσίασε αριθμό επιστημονικών εργασιών και βραβεύτηκε για τις παρακάτω εργασίες: "Κεραμικά Ένθετα και Επένθετα vs Πολυμερών" - τμήμα Οδοντικής Χειρουργικής (2005) και "Γενετικές Ανωμαλίες Έξω Ωτός" – τμήμα Ορθοδοντικής Πανεπιστημίου Αθηνών (2006).

Αμέσως μετά την αποφοίτηση της, τον Ιανουάριο του 2006 ξεκίνησε να εργάζεται ως Χειρουργός Οδοντίατρος στην Οδοντιατρική Κλινική DENTAL EXCELLENCE στη Βασ. Σοφίας έως τον Δεκέμβριο του 2015.

Το διάστημα 2009-2010 ολοκλήρωσε μονοετές MASTER στη Μικροσκοπική Ενδοδοντία και Μικροσκοπική Οδοντική Χειρουργική στο Ινστιτούτο Μικροοδοντιατρικής (Microdentistry Institute) -EDN CLINICA στη Φλωρεντία Ιταλίας. Το ίδιο διάστημα απέκτησε ιδιαίτερη εκπαίδευση και εμπειρία στη χρήση των Οδοντιατρικών LASER, μετά από καθημερινή κλινική εξάσκηση και ενασχόλησηι

Το 2012 απέκτησε τον τίτλο "Εμφυτευματολόγος" μετά από το δεύτερο μεταπτυχιακό της, στην Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία , στο Πανεπιστήμιο της Κολονίας (Cologne University) στο Βερολίνο Γερμανίας, με διπλωματική εργασία "Αποκατάσταση ελλείματος προσθίων τομέων με εμφυτεύματα".

Παράλληλα συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια και διεθνή συνέδρια Αισθητικής Οδοντιατρικής, Ενδοδοντίας και Εμφυτευματολογίας. Είναι μέλος της BDIZ – Ευρωπαϊκής Κοινότητας Εμφυτευματολόγων από τον Ιανουάριο του 2012.

Είναι ιδιοκτήτρια της κλινικής CHALKIS DENTAL που εδρεύει στην Χαλκίδα από το Μάρτιο του 2013.

Από τον Ιανουάριο του 2016 συνεργάζεται με τη DENTAL 77 που εδρεύει στην Αθήνα όπου τηρεί Ιατρείο με την Προσθετολόγο Αμαλία Μπαλά και την Χειρουργό Οδοντίατρο Μυρσίνη Παπαδημητρίου.

Έχει ιδιαίτερη κλινική εμπειρία στη χρήση των LASERS σε όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής, τη μηχανοκίνητη Ενδοδοντία, την χρήση του Χειρουργικού Μικροσκοπίου και τα Εμφυτεύματα.

Αναλαμβάνει περιστατικά ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑΣ, ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ με σχολαστικά σχέδια θεραπείας, εξατομικευμένα με αγάπη και σεβασμό στις ανάγκες κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

Λέξεις-κλειδιά:
Επιχειρηματικές τοποθεσίες:
3 ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΧΑΛΚΙΔΑ 341 00, ΕΥΒΟΙΑ

 30 Λεωφ. Κηφισίας, ΑΘΗΝΑ 11526, ΑΤΤΙΚΗ     2221026695

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
3 ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΧΑΛΚΙΔΑ 341 00, ΕΥΒΟΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΝΑΤΣΕΛΟΥ ΛΙΝΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα