Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
2500
  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ
  • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΖΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/old/2463_img.jpg

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΖΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αξιώσεις

62-64 ΑΘΗΝΑΣ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

 

Γεννήθηκα στο Κορυδαλλό όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ειδικεύτηκα ως Χειρουργός Ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Τζάνειο Πειραιά και στην Παιδοορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Παράλληλα ολοκλήρωσα Μεταπτυχιακές Σπουδές και απέκτησα επιπρόσθετη εξειδίκευση στην Οστεοπόρωση. Είμαι επί σειρά ετών εκπαιδευτής στα ΙΕΚ Κορυδαλλού, Νίκαιας , Κερατσινίου και έχω διατελέσει Ιατρός αγώνων στα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.
Στο πλαίσιο του εθελοντισμού, είμαι μέλος και εκπαιδευτής των επίλεκτων ομάδων ειδικών αποστολών πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών των Δήμων Πειραιά και Αιγάλεω.
Ζώντας και μεγαλώνοντας σε αυτή τη πόλη, γνώρισα από κοντά τις ανησυχίες και τους κόπους των απλών ανθρώπων για αξιοκρατία και κοινωνική δικαίωση.
Η αγάπη μου για το Κορυδαλλό και τους Δημότες του, καθώς και το όραμά μου να γίνει ο τόπος μας μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη με ώθησαν να συμμετάσχω στον Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ του εκλεκτού υποψήφιου δημάρχου ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ με τον οποίο μας ενώνουν κοινά οράματα και στόχοι για τη βελτίωση της πόλη μας και την αντιμετώπιση των νέων συνθηκών και προκλήσεων των καιρών.
Πρόθεση μου είναι να βρίσκομαι κοντά στα προβλήματά σας, γιατί η αγάπη μου για το Δήμο μας και τους Δημότες του είναι πάνω από κάθε προσωπικό συμφέρον και με αίσθημα ευθύνης θα αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
Ο Κορυδαλλός έχει ανάγκη από νέους και αγνούς αγωνιστές με νέες ιδέες και οράματα. Ανθρώπους με σύγχρονη αντίληψη, ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στους πολίτες και τις ανάγκες τους. Ανθρώπους που θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη σας και θα σεβαστούν την ψήφο σας.
Την Κυριακή 18 Μαΐου έχετε τρεις (3) σταυρούς προτίμησης.
Ζητώ να με εμπιστευθείτε και να με τιμήσετε με τον ένα.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Ζήσης Νικόλαος

 

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
62-64 ΑΘΗΝΑΣ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181 20, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΖΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)