Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1915
  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ
  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΙΣΙΤΖΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/old/643_img.jpg

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΙΣΙΤΖΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Αξιώσεις

27 ΚΗΦΙΣΟΥ, ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ 145 64, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών, με άριστη επίδοση και Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική στην Πανεπιστημιακή Kλινικη του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Μετεκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική του Άνω άκρου και Μικροχειρουργική στα Πανεπιστήμια του Louisville και Michigan U.S.A (Kleinert Institute, University of Louisville, and Blodgett Memorial, University of Michigan). Mετεκπαιδεύτηκε επίσης στην Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική, Nοσοκομείο "Mayo Clinic" Rochester, Minessota, U.S.A καθώς και στο Northwestern Center for Surgery οf the Hand and Upper Extremity, Chicago.   

Επιλέχθηκε απο την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Louisville των Η.Π.Α και το Kleinert Institute, το μεγαλύτερο Κέντρο Χειρουργικής Άνω Άκρου και Μικροχειρουργικής Παγκοσμίως, ως επισκέπτης Καθηγητής (Visiting Professor) Εκεί διενήργησε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων συνεκπαιδευόμενος με διάσημους Ορθοπαιδικούς και Πλαστικούς Χειρουργούς Άνω Άκρου από όλον τον κόσμο.

Επαγγελματική δραστηριότητα

Ως Διευθυντής της Κλινικής Χειρουργικής Άνω Άκρου Ώμου-Αγκώνα- Ακρας Χειρός- Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής δέχεται πλήθος ασθενών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και παρέχει αντιμετώπιση σε προβλήματα Άνω Άκρου Ώμου Αγκώνα, Άκρας χειρός και άκρου ποδός, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην βελτίωση τεχνικών, στην ατραυματική χειρουργική και χειρουργική περιορισμένης παρέμβασης (minimally invasive).

Ανέλάβε τη συνδημιουργία και στελέχωση του Τμήματος Χειρουργικής Άνω Άκρου και Ορθοπαιδικής Επανορθωτικής Χειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Αποτέλεσε Ιδρυτικό μέλος του Τμήματος Χειρουργικής Άνω Άκρου και Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής. Έχει διοργανώσει και συμμετάσχει με εργασίες σε πλήθος Διεθνών και Πανελληνίων Επιστημονικών συνεδρίων και είναι μέλος και Ηγετικό στέλεχος Επιστημονικών εταιρειών και φορέων. (International Microsurgical Society, European Society for Surgery of the Hand, European Wrist Arthroscopic Society, Kleinert Institute, ΑAΟS American Academy of Orthopaedic Surgeons.

2106157034

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΙΣΙΤΖΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα