Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1423
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/74/VAKAL-1619704516.jpg

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

81Α ΕΓΝΑΤΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 35, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

O χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος Dr. Ιωάννης Βακαλόπουλος γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1965 στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε με Άριστα το Λύκειο και το 1983 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, απ’ όπου αποφοίτησε με Άριστα το 1989. Μετά τη στρατιωτική του θητεία και την υπηρεσία υπαίθρου, ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στην Ουρολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, από το 1993 ως το 1997.

To 1997, μετά από επιτυχία στις εξετάσεις της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, για την υποτροφία «Απόστολος Δεληβελιώτης» έλαβε 1.000.000 δραχμές. Το 1998 έλαβε τον τίτλο του Fellow of European boards of Urology (FEBU), μετά από την επιτυχία του στις διεθνείς εξετάσεις. Στη συνέχεια, εξειδικεύθηκε στην Ανδρολογία και στη Γυναικοουρολογία - Νευροουρολογία επί 18 μήνες, στο Ινστιτούτο Ουρολογίας και Νεφρολογίας του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου. Επιπλέον, πραγματοποίησε ειδική εκπαίδευση στην τοποθέτηση προσθετικών υλικών (πεϊκές προθέσεις, συσκευές ακράτειας κ.λπ.) στις ΗΠΑ και στη Γερμανία.

Το 2000 ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με βαθμό «Άριστα». Πρόσφατα έλαβε και πάλι, μετά από επιτυχία σε διεθνείς εξετάσεις, τον τίτλο του Fellow of European Committee for Sexual Medicine (FECSM).

Από το 2000 έως το 2002 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Κλινικής Ουροποιητικών Οργάνων του ΑΠΘ, ενώ από το Νοέμβριο του 2003 έως τον Ιούνιο του 2006 υπηρέτησε στην Α’ Ουρολογική Κλινική του ΑΠΘ ως υπεύθυνος του Ανδρολογικού Ιατρείου. Το Δεκέμβριο του 2005 εξελέγη Λέκτορας Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Τον Δεκέμβριο του 2009 προήχθη σε Επίκουρο Καθηγητή Ουρολογίας του ΑΠΘ. Από τότε εργάζεται στην Α’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του ΑΠΘ, που εδρεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς», ως προϊστάμενος του Ιατρείου Σεξουαλικών Διαταραχών και Υπογονιμότητας. Παράλληλα, από το 1999 εργάζεται και ως ιδιώτης ιατρός.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε περισσότερα από 100 ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει συγγράψει 30 διεθνείς και 20 ελληνικές πλήρεις δημοσιεύσεις και δεκάδες περιλήψεις εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι κριτής εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε δύο διεθνείς ανδρολογικές μελέτες. Τέλος διετέλεσε εκπαιδευτής της εταιρείας American Medical Systems για την τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων και σφιγκτήρων.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)
2104250644

Κοινωνικά δίκτυα