Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
3576
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/old/1467_img.jpg

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΓΚΕΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αξιώσεις

265 Λεωφόρος Ηρακλείου, Νέα Ιωνία 142 31, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Χρήστος Γκέκας είναι αγγειοχειρουργός που ξεχωρίζει για το επιστημονικό, επαγγελματικό και εκπαιδευτικό του υπόβαθρο. Από το 1999, όταν και απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής από το Ανώτατο Ιατρικό Ινστιτούτο Πλόβντιβ της Ιατρικής Σχολής της Βουλγαρίας, έως σήμερα έχει διαγράψει μια ξεχωριστή σταδιοδρομία που τον έχει αναγάγει ως έναν εξαίρετο γιατρό.

Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των βασικών σπουδών επέστρεψε στην Ελλάδα για να λάβει την πιστοποίηση αναγνώρισης του πτυχίου του από το Δικατσά και στη συνέχεια την επίσημη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Τον Ιανουάριο του 2002 εκπλήρωσε την τρίμηνη εκπαίδευση υπαίθρου στο Γ.Ν.Ν. Ρεθύμνου και ένα χρόνο αργότερα ολοκλήρωσε το αγροτικό του στο Περιφερειακό Ιατρείο Νίθαυρης του Κ.Υ. Αγίας Φωτεινής του Ν. Ρεθύμνου. Στα μέσα του 2003 ως το 2006 εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ. Συνέχισε την πορεία του ως ειδικευόμενος ιατρός της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., μια κλινική με μεγάλη παράδοση και φήμη όπου αντιμετωπίζονταν όλη η γκάμα των αγγειοχειρουργικών περιστατικών, από τα ελαφριά εώς τα πολύ βαριά.

Από τις αρχές του 2011 και για ένα χρόνο εργάστηκε ως επικουρικός ιατρός αγγειοχειρουργός στην Αγγειοχειρουργίκη Κλινική του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Παράλληλα με την εργασία του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών απέκτησε το διδακτορικό του με θέμα «Έκφραση της Απολιποπρωτεΐνης J στην αθηρωματική πλάκα ασθενών με στένωση καρωτίδων», στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ως τον Φεβρουάριο του 2015 ήταν επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουγικής κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χρήστος Γκέκας είναι τιμητικά FEBVS (Fellow of European Board of Vascular Surgery) μετά από επιτυχία σε ευρωπαϊκές εξετάσεις πάνω στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής, που οργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία. 

Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης στις «Ενδαγγειακές Τεχνικές – Endovascular techniques» (Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία), το οποίο απέκτησε με βαθμό «Άριστα», ενώ είναι και από τους λίγους γιατρούς στην Ελλάδα που έπειτα από εξετάσεις σε κρατική επιτροπή, έχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων των οργάνων της ειδικότητας της αγγειοχειρουργικής.

Παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις και όλα τα νεότερα από τον τομέα της αγγειοχειρουργικής. Συμμετέχει σε δεκάδες συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε έγκριτα περιοδικά του εξωτερικού και είναι μέλος της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και της European Society for Vascular Surgery.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
265 Λεωφόρος Ηρακλείου, Νέα Ιωνία 142 31, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΚΕΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (+)