Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1877
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3945/-1556878158.jpg

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Αξιώσεις

10 ΦΙΛΥΡΩΝ, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 141 21, ΑΤΤΙΚΗ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ γεννήθηκε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Ηράκλειο Αττικής.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 1986. Υπηρέτησε σαν Αγροτικός Ιατρός στο Πυλί της Κω και εργάστηκε στη Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και τη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας , όπου και απέκτησε την ειδικότητα του Μαιευτήρα Χειρουργού Γυναικολόγου.
Από το 1995 μέχρι σήμερα διατηρεί ιατρείο στο Ηράκλειο Αττικής , ασχολούμενη με όλο το φάσμα της μαιευτικής και γυναικολογίας. Είναι συνεργάτης του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ , ενώ τα τελευταία χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της και στους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας της , ασκώντας περιοδικά την ειδικότητά της στο ιατρείο που διατηρεί στη Μήλο του Νομού Κυκλάδων.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών , της Ένωσης Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος ( Ε.Μ.Γ.Ε.) , της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Εταιρείας , της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας , της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου και άλλων επιστημονικών μη κερδοσκοπικών ενώσεων , ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό , παρουσιάζοντας εργασίες της σε αρκετά από αυτά.
Παράλληλα με την άσκηση της ιατρικής , είναι μέχρι και σήμερα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής , στον οποίο διετέλεσε και Αντιδήμαρχος με αντικείμενο την Κοινωνική Πολιτική , τις Υπηρεσίες Υγείας και τον Εθελοντισμό , από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Μάρτιο του 2012.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (+)