Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
3324
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3294/GKRIGKORIAN-1545027498.jpeg

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΚΡΙΓΚΟΡΙΑΝ ΣΟΦΙΑ Αξιώσεις

92 Αιγαίου, Νέα Σμύρνη 171 24, ΑΤΤΙΚΗΣ

Στοιχεία επιχείρησης

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Dr Σοφία  Γκριγκοριάν MD, PhD

Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, εξειδικεύτηκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου Leeds στην Αγγλία

Επιστημονικός Σύμβουλος Π.Δ.Ν Ανδρέας Συγγρός

Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός

Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ

 

Εξειδίκευση στην αισθητική δερματολογία

Επεμβατική δερματολογία

Παιδοδερματολογία

 

 

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος, Σοφία Γκριγκοριάν, με έδρα της τη Νέα Σμύρνη, χάρη στην μακρά εμπειρία της και την ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο εφαρμόζει προηγμένες μεθόδους και στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας.

Γι αυτό, μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί της για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού και να πείτε οριστικό «αντίο» στο πρόβλημα σας!

 

Αισθητική δερματολογία

Νέες μέθοδοι της Αισθητικής Δερματολογίας και της Αισθητικής μη επεμβατικής χειρουργικής υπόσχονται με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας να ανανεώσουν το πρόσωπό μας και να αδυνατίσουν το σώμα μας με λιγότερο πόνο, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με καλύτερη στόχευση.

Στο σύγχρονα διαμορφωμένο ιατρείο της εφαρμόζει εξατομικευμένα πρωτόκολλα αντιγήρανσης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα φυσικής τελειότητας, που υποστηρίζονται από εξελιγμένες τεχνικές και σύγχρονο εξοπλισμό, πιστοποιημένες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά και διεθνή ιατρικά κέντρα.

Η Δρ. Σ. Γκριγκόριαν έχει τις πολύ καλές γνώσεις της ανατομίας των περιοχών που θεραπεύει, για να είναι ασφαλής η χορήγηση και το αισθητικό αποτέλεσμα, συζητώντας τις λεπτομέρειες της επέμβασης, τη διάρκειά τους και τα πιθανά ανεπιθύμητα συμβάντα. Η επιλογή των αισθητικών εφαρμογών, η τεχνική ένεσης και ο όγκος του υλικού που θα ενεθεί, καθορίζονται σύμφωνα με την ανατομική περιοχή, τον τύπο του ελλείμματος, το επιθυμητό αποτέλεσμα και την εμπειρία του γιατρού.

 

 

Και στην δερματοχειρουργική, η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Σοφία Γκριγκοριάν, με έδρα της τη Ν. Σμύρνη, με εμπειρία και γνώση αντιμετωπίζει με απόλυτη επιτυχία όλες τις σχετικές περιπτώσεις.

Αντιμετώπιση καλοήθων, προκαρκινικών και κακοήθων δερματικών βλαβών, λήψη δερματικής βιοψίας και χειρουργική όνυχος είναι μερικά από τα περιστατικά για τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε τη γιατρό στο ιατρείο της και να βρείτε οριστική και άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εσείς ή οι δικοί σας άνθρωποι.

Και στο κομμάτι της δερματοχειρουργικής, η Σοφία Γκριγκοριάν εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους, πάντα σε συμφέρουσες και οικονομικές για εσάς τιμές.

 

Δερματοχειρουργική

Η Δερματοχειρουργική είναι χειρουργική δέρματος είτε γι αισθητικούς λόγους, είτε για θεραπευτικούς, όπως αφαίρεση καλοηθών - κακοηθών όγκων δέρματος, επιθηλιωμάτων, κύστεων, σπίλων, ξανθελασμάτων, υπερκερατώσεως, όπως επίσης, λήψεις βιοψιών για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς λόγους.

  • Κρυοχειρουργική δέρματος
  • Ηλεκτροχειρουργική δέρματος
  • Θεραπεία χειλοειδούς και υπερτροφικών ουλών με ειδική μέθοδο κρυοχειρουργικής
  • Χειρουργική όνυχος
  • Χειρουργική αποκατάσταση των δύσκολων ουλών ακμής
  • Μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδος R.I.T., STRIP, F.U.E.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΚΡΙΓΚΟΡΙΑΝ ΣΟΦΙΑ (+)