Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
2180
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3164/-1539975462.jpg

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Αξιώσεις

39 Αφροδίτης, Παλαιό Φάληρο 175 61, ΑΤΤΙΚΗΣ

Στοιχεία επιχείρησης

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

 

ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟ

 

 

 

Το Παιδικό Εργαστήρι Παλαιού Φαλήρου, διανύοντας τον ένατο χρόνο λειτουργίας του, προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στο χώρο της ψυχικής υγείας, με παράλληλη παιδοψυχιατρική υποστήριξη στον τομέα της διάγνωσης, αξιολόγησης αλλά και τακτικής επανεκτίμησης όλων των παιδιών του.

Διαθέτει τμήματα λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικού παιδαγωγικού, ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής γονέων, στο πλαίσιο της ολιστικής αντιμετώπισης κάθε παιδιού μέσα από την διεπιστημονική ομάδα και την επιστημονική συμβολή-κατεύθυνση του παιδοψυχιάτρου κ. Γιώργου Κοκκίνη.
Ανά τρίμηνο ή όποτε το ζητήσει ο γονιός, γίνονται ενημερώσεις για την πορεία του παιδιού, ενώ υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση ανάλογα με τη δυσκολία.

Στην πρακτική αλλά και στη φιλοσοφία μας, εντάσσεται η καθημερινή και θεραπευτική σχέση με κάθε γονιό, γιατί πιστεύουμε πως μέσα από την συνεχή ενημέρωση άρα και συνεργασία ειδικών και γονέων έρχονται τα επιθυμητά και πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Γίνονται –εφόσον ζητηθεί από την οικογένεια – τακτικές επικοινωνίες με το σχολείο και τους δασκάλους, ενώ οι συνεδρίες είναι ατομικές, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και στόχους που προσδιορίζονται ανάλογα με το αίτημα, τη δυσκολία αλλά και τους ρυθμούς του παιδιού.

Στο Παιδικό Εργαστήρι, λειτουργούν επίσης, ομάδες παιδιών, με την εφαρμογή αυστηρών κριτηρίων σε ηλικίες, δυνατότητες, ικανότητες και δυσκολίες, και με περιορισμένο αριθμό παιδιών στην κάθε ομάδα.

Οι συνεργάτες του Παιδικού Εργαστηρίου είναι καταρτισμένοι και έμπειροι επιστήμονες, έχουν πλήρη εικόνα για το κάθε παιδί, την πορεία και τους στόχους και όποτε κριθεί αναγκαίο γίνεται επαναξιολόγηση κι εφαρμογή ειδικών tests στο θεραπευτικό πλαίσιο.

Στο πλαίσιο της πληρέστερης αξιολόγησης των δυνατοτήτων, ικανοτήτων και ενδιαφερόντων των παιδιών και σε συνεργασία με την ISON Phsychometrica χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα tests διεύρυνσης των συγκεκριμένων παραμέτρων.
Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στους γονείς από τους ειδικούς και σε συνεργασία μαζί τους, κατευθύνουμε τα παιδιά στην αρχική αναζήτηση επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το Παιδικό Εργαστήρι Παλαιού Φαλήρου (Αφροδίτης 39- Τηλ. 210-9858348 1ος Όροφος) είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη  από τις 15:30 ως τις 21:30 ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές μας είναι διαθέσιμες σε καθημερινή βάση για πληροφορίες και ενημέρωση για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Στόχος μας είναι να έρθετε σε εμάς, αλλά κυρίως να φύγετε από μας όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα, έχοντας κατακτήσει τους στόχους σας και έχοντας ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες.

Διοικητική Υπεύθυνη

Όλγα Παπαδοπούλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Το Παιδικό Εργαστήρι Παλαιού Φαλήρου (Αφροδίτης 39 – Τηλ. 210-9858348 – 1ος Όροφος) είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 15:00 ως τις 21:30.

Το Παιδικό Εργαστήρι Αχαρνές (Λεωφορος Δημοκρατίας 249 – Τηλ 210-2320077) ειναι ανοιχτό καθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή απο τις 15:00 ως τις 21:00)

Οι τηλεφωνικές γραμμές μας είναι διαθέσιμες σε καθημερινή βάση για πληροφορίες και ενημέρωση για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Μέσω της παρακάτω φόρμας μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες μας μέσω mail για οτιδήποτε σας απασχολεί ή για να εκφράσετε τις απορίες σας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα.

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ (+)