Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1198
  • 1η Σελίδα
  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4851/-1589980524.jpg

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

14 ΓΕΜΕΛΟΥ, ΝΙΚΑΙΑ 184 50, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η μεταφορική Δασκαλάκης δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων επί σειρά ετών, ώστε να διαθέτει τεράστια πείρα και να μπορεί να αναλάβει ξεχωριστά κάθε περίπτωση μετακόμισης - μεταφοράς, με συνέπεια και οικονομία..

 

Έχοντας λοιπόν αρκετές δεκαετίες στο ιστορικό της έχει ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες μέσα από τις γνώσεις της στον τομέα της μετακόμισης και της μεταφοράς...

 

Μετράει πολλές μετακομίσεις από και πως την επαρχεία και συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες είτε για μετακομίσεις τομέων (ΕΛΤΑ, ΕΦΟΡΙΑ κ.α.) είτε αναλαμβάνοντας τις μεταθέσεις των δημοσίων υπαλλήλων (αστυνομικών, στρατιωτικών,λιμενικών κ.α.), πάντα σε όλη την Ελλάδα. Είτε το αντικείμενο εργασιών πρόκειται να είναι μια απλή μεταφορά ενός και μόνο αντικειμένου είτε μετακόμιση ενός μικρού διαμερίσματος φοιτητού είτε πρόκειται για την μετακόμιση μιας πλήρους οικοσκευής, είτε μετακόμιση μιας επιχείρησης.

Συσκευάζονται πραγματικά όλα τα αντικείμενα, τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, η εταιρεία Κ.Δασκαλάκης διακρίνει τις διαφορές και χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό (ανυψωτικά μηχανήματα, γερανάκι) ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της..

Η εταιρεία μας προσπάθησε να μεταφέρει στη χώρα την σχετική με τις μετακομίσεις τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη.

Εξυπηρετούμε την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα με συνέπεια και σοβαρότητα.
Πιο συγκεκριμένα εξυπηρετούμε ιδιαιτέρως τις περιοχές: Κορυδαλλός, Καλλιθέα, Περιστέρι, Νίκαι και Πειραιά.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την σωστή συσκευασία της οικοσκευής σας όταν δεν σας είναι δυνατό.
Η επιχείρηση Μετακομίσεις Κ. Δασκαλάκης έχει την δυνατότητα να αναλάβει το μερικό ή και εξ' ολοκλήρου αμπαλάζ της οικοσκευής σας. Από ένα μόνο αντικείμενο εώς και ολόκληρο το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας.

Εκτός από αυτό η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, την εγκατάσταση και απεγκατάσταση aircondition μια και διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με πολυετή πείρα. Επιθυμία της επιχείρησης είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να επωφεληθούν κατά το μέγιστο δυνατό από τις υπηρεσίες που παρέχει.. Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη!
Γίνονται ιδιαίτερες τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και από αλλά και πρός επαρχία. Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να επικοινωνήσει με την εταιρεία ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)