Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1469
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4666/-1584548045.jpg

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αξιώσεις

ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 5 ΚΑΙ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΠΥΡΓΟΣ 271 00, ΗΛΕΙΑ

Στοιχεία επιχείρησης

 
 

Ο Νικόλαος Σπυρόπουλος γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1978 στην Πάτρα Αχαΐας. 18 χρόνια αργότερα αποφοιτεί από το Πρότυπο 3ο Ενιαίο Λύκειο Πύργου. Το 1997 παρακολουθεί σπουδές Γερμανικής γλώσσας στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ντίσελντορφ Γερμανίας και στο Ινστιτούτο Goethe Düsseldorf Γερμανίας. Τον Ιούνιο του 1999 επιτυγχάνει στις εισαγωγικές εξετάσεις της Γερμανικής Κεντρικής Επιτροπής Αξιολόγησης και Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ZVS) και συνεχίζει με εισαγωγή στην οδοντιατρική σχολή του Ιατρικού Κέντρου Οδοντικής – Στοματολογικής & Γναθικής Υγείας του Πανεπιστημίου Gießen Γερμανίας.

Τον Φεβρουάριο του 2005 και μετά την ολοκλήρωση των πτυχιακών εξετάσεων ορκίζεται ως πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Gießen Γερμανίας με εξειδίκευση στους Κανόνες Ακτινοπροστασίας (D.D.S./Med Dent.) και του απονέμεται Άδεια Ασκήσεως Οδοντιατρικού Επαγγέλματος από το Υπουργείο Υγείας Γερμανίας. Την ίδια χρονιά και 2 μήνες αργότερα παρακολουθεί τετραετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ορθοδοντική της Πανεπιστημιακής Κλινικής Carolinum Φρανκφούρτης Γερμανίας (Dipl. Orth.) και ξεκινά διδακτορική εργασία στην Ορθοδοντική Κλινική του Πανεπιστημίου Wolfgang-Goethe Φρανκφούρτης Γερμανίας με επιβλέποντα τον καθηγητή Prof. Dr. Kopp και θέμα: “Συσχέτιση της εγκάρσιας διάστασης της άνω γνάθου με την ανεπάρκεια που προκαλείται στην περιοχή του φαρυγγικού ισθμού, μέσω υπερτροφίας των αμυγδαλών της αναπνευστικής οδού”. Παράλληλα εργάζεται στο ιδιωτικό ορθοδοντικό ιατρείο του καθηγητή Prof. Dr. Polzar.
Στα τέλη Μαρτίου του 2009 του απονέμεται ο τίτλος Ορθοδοντικής Ειδικότητας (Dipl. Orth.) από το Υπουργείο Υγείας Γερμανίας. ‘Έκτοτε έχει τελέσει πολλές εισηγήσεις, εργασίες, άρθρα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της ελληνικής εταιρείας ορθοδοντικών ναρθήκων (GOAS), είναι μέλος της ελληνικής ομάδας μελέτης ορθοδοντικών ναρθήκων, μέλος της ελληνικής εταιρείας γλωσσικής ορθοδοντικής (GRESLO), ενεργό και τακτικό μέλος επιστημονικών εταιρειών, όπως η World Federetion of Orthodontists (WFO), η European Orthodontic Society (EOS), η Deutsche Gesellschaft für Kieferorthopädie (DGKFO) και η Εταιρεία Ορθοδοντικής & Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας (ΕΟΓΜΕ). Μεταξύ άλλων ο ορθοδοντικός Νίκος Σπυρόπουλος έχει δεχθεί επαίνους, ευχαριστήριες επιστολές, αναγνώριση συνεισφοράς σε επιστημονικά προγράμματα από την πρόεδρο του Ετήσιου Συνεδρίου της Γερμανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας (DGKFO 2006) Prof. Dr. U. Hirschfelder (06- 10.09.2006) και από τον καθηγητή ορθοδοντικής Prof. Dr. Pancherz του πανεπιστημίου Justus Liebig University Gießen Germany (2005).

Εισήγηση στο 10ο ετήσιο Συνέδριο της οδοντιατρικής εταιρείας Altkreis Büdingen (2009) με θέμα:
“Goldstandard in der KFO. Die neue Computer gefertigte Lingualtechnik“ (Referent: N. Spyropoulos)

Εισήγηση στο 10ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στη Σκαφιδιά (19- 21. 06.2009) με θέμα:
“Συνδυασμός ορθοδοντικής και προσθετικής με μεθόδους τρισδιάστατης ανάλυσης“. Νικόλαος Σπυρόπουλος

Παρουσίαση στο 7ο Διεθνές Ορθοδοντικό Συνέδριο της Παγκόσμιας Ορθοδοντικής Εταιρείας (WFO) στο Σίδνεϊ Αυστραλίας(2010) με θέμα:
“Maxillar Growth Respiration ENT MRI Investigation” Gerhard Polzar, Nikolaos Spyropoulos.

Παρουσίαση Poster στο 6ο Ορθοδοντικό Συνέδριο Ασίας-Ειρηνικού (APOC) στη Μπανγκοκ Ταϊλάνδης (28- 30.03.2009) με θέμα:
“Orthodontic osseogenesis induction 3D-analysis after premolar distalisation“ G.Polzar, N.Spyropoulos, N.Viwattanatipa.

Παρουσίαση Poster στο 6ο Ορθοδοντικό Συνέδριο Ασίας-Ειρηνικού (APOC) στη Μπανγκοκ Ταϊλάνδης (28- 30.03.2009) με θέμα:
“3D-radiographics/clin chek in orthodontic implantology combination treatment” G.Polzar, N.Spyropoulos, N.Viwattanatipa

Παρουσίαση Poster στο 10ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο (Π.Ο.Σ) της εταιρείας ορθοδοντικής & γναθοπροσωπικής μελέτης & έρευνας (ΕΟΓΜΕ) στην Αθήνα (27- 28.03.2009) με θέμα:
“Orthodontic implantology combination treatment. 3D-Simplant® and CliChek® analysis“ R. Davids, G.Polzar, N.Spyropoulos, W. Kater

Παρουσίαση Poster στο 10ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο (Π.Ο.Σ) της εταιρείας ορθοδοντικής & γναθοπροσωπικής μελέτης & έρευνας(ΕΟΓΜΕ) στην Αθήνα (27- 28.03.2009) με θέμα:
“Osseogenesis induction with orthodontic for implant insertion. A 3D-radiographic analysis.“ N.Spyropoulos, G.Polzar, W. Kater, R. Davids.

Παρουσίαση Poster στο Ετήσιο Συνέδριο της Γερμανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας στην Νυρεμβέργη (DGKFO) (06 10.09.2006) με θέμα:
“Bedeutung der Handwurzelaufnahme(HWA) in der Kieferorthopädie.“ N.Spyropoulos, G.Polzar.

Παρουσίαση Poster στο Ετήσιο Συνέδριο της Γερμανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας στην Νυρεμβέργη (DGKFO) (06 10.09.2006) με θέμα:
“Respirationstrakt im MRT und digitalem FRS Einfluss auf dentoskelettale Strukturen.“ G.Polzar, N.Spyropoulos.

Παρουσίαση Poster στο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Εταιρείας (ΕOΣ) στην Βιέννη (04- 08.07.2006) με θέμα:
“Systematic of the temporomandibular MRI Diagnosis“ G.Polzar, N.Spyropoulos.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 5 ΚΑΙ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΠΥΡΓΟΣ 271 00, ΗΛΕΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα