Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1718
  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ
  • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4640/-1583267163.png

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Αξιώσεις

- ΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 45 ΚΑΙ ΚΟΠΑΚΟΥ 21, ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 630 80, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ονομάζομαι Παύλος Παπαδόπουλος . Γεννήθηκα την 23η Ιουνίου του 1979 , στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης , όπου και μεγάλωσα.

Μαθήτευσα κατά σειρα στο 17ο δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς , στο 1οΠειραματικό γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 5Ο  Λύκειο Θεσσαλονίκης , και πέτυχα μέσω Πανελληνίων εξετάσεων την είσοδο μου στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1998. Αποφοίτησα από την Ιατρική σχολή ακριβώς με την λήξη των σπουδών μου στα έξι έτη το 2004, και αμέσως μετά υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία κατά το μεγαλύτερο διάστημα στο 496 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου , όπου είχα αναλάβει την διενέργεια των πρωινών Τακτικών Ορθοπαιδικών και Χειρουργικών Ιατρείων , καθώς και την διενέργεια υπηρεσιών εφημερεύοντος ιατρού.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας μου , υπηρέτησα την υπηρεσία υπαίθρου στην περιοχή της Δράμας , στο Περιφερικό Ιατρείο των Σιταγρών , πραγματοποιώντας εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Προσοτσάνης . Ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής από την Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας όπου επί εννέα μήνες εκπαιδεύτηκα στις γενικότερες χειρουργικές τεχνικές.  Εν συνεχεία ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής  στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών επί ενάμισι έτος , όπου και ειδικεύτηκα κυρίως στην Τραυματολογία του Μυοσκελετικού καθώς και στην Επανορθωτική Χειρουργική του Γόνατος και του Ισχίου. Τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια της ειδικότητας μου τα πραγματοποίησα στο  Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς , στην Β’ Ορθοπαιδική κλινική στο πλάι του έμπειρου και αναγνωρισμένου  Dr. Χρήστου Κρυστάλλη , καθώς και άλλων αξιόλογων συναδέλφων , όπου και ειδικεύτηκα στην αρθροσκοπική χειρουργική μέσα από την τεράστια εμπειρία της Κλινικής  , στην αντιμετώπιση των Αθλητικών Κακώσεων , στην Τραυματολογία και στην Επανορθωτική Χειρουργικη Ισχίου και Γόνατος , καθώς και στην Παιδοορθοπαιδική.

Τον Απρίλιο του 2013 πέτυχα στις εξετάσεις για την λήψη ειδικότητας στην Επιτροπή εξετάσεων αποτελούμενη από τους κκ Δ/ντη ΕΣΥ Παπαστεργίου και Καθηγητές Χριστοδούλου και Καπετάνο – υπό την αιγίδα του τελευταίου.

Όλα αυτά τα χρόνια ,  διετέλεσα εθελοντής βοηθός χειρουργός σπουδαίων ονομάτων του χώρου , στην ιδιωτική κλινική του Αγίου Λουκά , απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης του Διευθυντού της κλινικής Dr Δημοσθένη Κατσάρκα , και αποκόμισα σπουδαία εμπειρία και χειρουργικές ικανότητες . Παραμένω Επιστημονικός Συνεργάτης της Κλινικής "Άγιος Λουκάς" έκτοτε , όπου μου έχει παραχωρηθεί Γραφείο με τον συνεργάτη μου Ορθοπαιδικό Χειρουργό Θωμά Λάκκο.

Πιστεύω στην δια βίου εκπαίδευση των ιατρών , καθώς η ιατρική είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη επιστήμη και ο κοινωνός αυτής της επιστήμης οφείλει να είναι συνεχώς όχι μόνο ενήμερος για τις νέες τεχνικές αλλά και να είναι κάτοχος αυτών. Γι’ αυτό το λόγο και μετεκπαιδεύτηκα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (fellowship) του Κέντρου Εκπαίδευσης υπό την αιγίδα του Εμμανουήλ Παπακώστα και του Τερζίδη Ιωάννη το οποίο είναι αναγνωρισμένο και επίσημο Κέντρο Εκπαίδευσης από την Διεθνή Κοινότητα Αρθροσκόπησης , Χειρουργικής Γόνατος και Ορθοπαιδικής Αθλητιατρικής ( International Society of Arthroscopy , Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine – ISAKOS - http://www.isakos.com/teaching/default.aspx#GREECE ) , παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις στην σύγχρονη αρθροσκοπική αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων και όχι μόνο.  Επίσης έχω συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων επιστημονικών εργασιών και workshops , και συνεχίζω ακόμη.

Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ το τελευταίο εξάμηνο του Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Αθλητιατρική" της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ και του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ.

Από τον Ιούλιο του 2013 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής  στην οδό Οσίας Παρασκευής 45 με Κ.Κοττάκου 19 (έναντι εκκλησίας και δημαρχείου ), όπου ο κόσμος από την αρχή με έχει αγκαλιάσει με θέρμη . Από τον Ιούλιο του 2014 λειτουργεί και υποκατάστημα του ιατρείου στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
- ΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 45 ΚΑΙ ΚΟΠΑΚΟΥ 21, ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 630 80, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ (+)