Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1248
  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ
  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΑΔΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4320/781-1571131462.jpg

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΑΔΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αξιώσεις

10 ΛΑΖΑΡΑΚΗ Α, ΓΛΥΦΑΔΑ 166 75, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Αθανάσιος Μπαδέκας είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1989).
Απέκτησε την ειδικότητα της Ορθοπεδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική του ΚΑΤ Αθήνας το 1997 και κατόπιν μετά από υποτροφία μετεκπαιδεύτηκε έως το 2000 στις Κλινικές Αθλητικών Κακώσεων και Παθήσεων του Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής (Foot and Ankle Fellowship) Hospital for Joint Diseases, New York University και Union Memorial Hospital, Baltimore. Αποτέλεσε τον πρώτο Έλληνα Ορθοπεδικό που μετεκπαιδεύτηκε στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα πραγματοποίησε για πρώτη φορά ειδικές επεμβάσεις όπως Ολική αρθροπλαστική ποδοκνημικής, τενοντομεταφορά Οπισθίου κνημιαίου τένοντα για επίκτητη πλατυποδία, Οστεοτομίες SCARF, Ludllof γαι την αποκατάσταση του βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι), Οστεοτομίες τύπου Weil για τα μετατάρσια, και πλείστες άλλες επεμβάσεις όπως αποκατάσταση οστεοχόνδρινών βλαβών αστραγάλου με με χρήση τοπικού αυτομόσχευματος με μία τομή στην Αθλητιατρική του κάτω άκρου.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ

Sports medicine ασχολείται με τις αθλητικές κακώσεις του γόνατος κυρίως και την αρθροσκοπική χειρουργική, βλάβες μηνίσκων, χιαστών, χονδροπάθεια του γόνατος και της επιγονατίδας.
Ορθοπεδική Άκρου Πόδα-Ποδοκνημικής ασχολείται με τις παθήσεις των κάτω άκρων (βλαισός μέγας δάκτυλος-κότσι Μικρής επεμβατικότητας χειρουργική, μεταταρσαλγία, διαβητικό πόδι, νευρολογικό πόδι, ρευματοειδές πόδι. πλατυποδία εφήβων και ενηλίκων, επανορθωτική χειρουργική, τενοντίτιδες Αχιλλείου κτλ, Αθλητικές κακώσεις κάτω άκρων, αρθροσκόπηση).

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΠΑΔΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα