Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
2607
  • ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  • ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΑ CENTER ΑΘΗΝΑ ΛΙΑΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/64/______________254_-1623250709.jpg

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΑ CENTER ΑΘΗΝΑ ΛΙΑΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αξιώσεις

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΤΗΡΗ 1, ΑΘΗΝΑ 115 28, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Βασίλης Σ. Λιαράκος είναι Επιμελητής στην Οφθαλμολογική Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Είναι κάτοχος Master του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας (F.E.B.O.).

Χειρουργεί στην πιο σύγχρονη οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας στην Ελλάδα, Eye Day Clinic.

Έχει εξειδικευθεί στη Χειρουργική του Κερατοειδούς και ιδιαίτερα στις Μεταμοσχεύσεις στο Rotterdam της Ολλανδίας, από τον Παγκοσμίου φήμης εφευρέτη των σύγχρονων τεχνικών Μεταμοσχεύσεων Gerrit Melles. Εκπαιδεύτηκε ιδιαίτερα στις τεχνικές DALK, DSEK και DMEK. Συνεργάζεται με το Netherlands Institute for Innovative Ocular Surgery (NIIOS), υπό τη διεύθυνση του Gerrit Melles, και την Τράπεζα Μοσχευμάτων Amnitrans Eyebank Rotterdam.

Ιδιαιτέρως ασχολείται με τη Διαθλαστική Χειρουργική (LASER Μυωπίας) με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς μεθόδους (PRK, LASIK, Femtosecond LASER), με τη χειρουργική Καταρράκτη (ένθεση σύγχρονων ενδοφακών πολυεστιακών και αστιγματικών), με τη χειρουργική του Γλαυκώματος, με τη χειρουργική του πτερυγίου με χρήση Αυτομοσχευμάτων και Αμνιακής μεμβράνης και με τις Μεταμοσχεύσεις Κερατοειδούς.

Συνεργάζεται με την Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του “ΑΤΤΙΚΟΥ” Νοσοκομείου όπου ήταν επί μακρόν υπεύθυνος του εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας και της Πειραματικής Έρευνας.

Διαθέτει εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων Ωχράς Κηλίδος με χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (Αγγειογραφία & Οπτική Τομογραφία υψηλής ανάλυσης – Spectral Domain OCT / SLO) και την αντιμετώπιση παθήσεων όπως η Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς με ενδοϋαλοειδικές ενέσεις αντιαγγειογενετικών παραγόντων.

Συνεργάζεται με το εξειδικευμένο Διαγνωστικό/Θεραπευτικό κέντρο των Αθηνών, Affidea.

 

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) καθώς επίσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS), της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολγίας (ΑΑΟ), του ARVO, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ΕΕΕΦΔΧ), και άλλων ελληνικών και Διεθνών εταιρειών.
Δημοσιεύει σε Διεθνή περιοδικά και Διεθνή Συνέδρια

Τον Φεβρουάριο του 2011 η Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής βράβευσε τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Βασίλειο Σ. Λιαράκο ως τον καλύτερο νέο Οφθαλμίατρο και του απένημε ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ για μετεκπαίδευση σε κέντρο του εξωτερικού.

 

Συνεργασία με εξειδικευμένα Κέντρα και Κλινικές σε ανταγωνιστικές τιμές!

6989389197

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΤΗΡΗ 1, ΑΘΗΝΑ 115 28, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΙΑΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα