Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1972
  • 1η Σελίδα
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ZEFI TRAVEL ΓΑΪΟΣ ΠΑΞΟΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3982/zefi-1558354900.jpg

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ZEFI TRAVEL ΓΑΪΟΣ ΠΑΞΟΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

- ΓΑΪΟΣ, Γάιος 490 82, ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στον τουρισμό το 1987, στο νησί των Παξών. Ο κύριος στόχος μας είναι η οργάνωση διακοπών στα Ιόνια νησιά καθώς και σε όλη την Ελλάδα, η οποία θα οργανώνει τόσο τη διαδικασία ταξιδιού (αεροπλάνο, πλοίο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια) από και προς τον τόπο των διακοπών,

Η εμπειρία μας ως τουριστικού πρακτορείου εγγυάται την έγκαιρη και έγκαιρη είσπραξη των εισιτηρίων σας, για κάθε μέσο μεταφοράς, από πορθμεία, πλοία, λεωφορεία, θαλάσσια ταξί, ταξί σε αεροπλάνα.

Από το 1995 διοργανώνουμε επίσης ένα ξενοδοχείο στα Σύβοτα της Θεσπρωτίας για μια πιο προσωπική επαφή με τους πελάτες μας.

Ξεκινώντας από το τρέχον έτος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από το νέο μας γραφείο Γενικού Τουρισμού και Οργανισμού Εισιτηρίων στα Σύβοτα της Θεσπρωτίας.

Αν έρθετε σε επαφή ή επισκεφτείτε τα γραφεία μας είτε στους Παξούς είτε στα Σύβοτα, θα οργανώσουμε ένα ταξίδι για να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή για τη διαμονή σας και ότι αυτές οι διακοπές θα είναι οι καλύτερες που έχετε φανταστεί ποτέ.

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, ποδήλατο ή βάρκα είτε στα Σύβοτα είτε στους Παξούς με τους οποίους μπορείτε να εξερευνήσετε τις όμορφες παραλίες στα Σύβοτα ή τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και τις γαλάζιες σπηλιές στους Παξούς. Μπορούμε επίσης να ενημερώσουμε για τις εκδρομές που μπορείτε να κάνετε γύρω από τα Σύβοτα και τις εκδρομές που πραγματοποιούνται καθημερινά από τους Παξούς στην Πάργα, τα Σύβοτα κ.α.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ (+)