Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
Καλωσήρθατε στον πληρέστερο Ιατρικό κατάλογο Ελλάδας & Κύπρου
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
3200
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΝΑ ΛΕΒΗ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/old/787_img.jpg

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΝΑ ΛΕΒΗ Αξιώσεις

ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 38, ΧΑΛΑΝΔΡΙ 15233

Στοιχεία επιχείρησης

 

 

 

ΑΝΝΑ ΛΕΒΗ, DDS, MDSc

Χειρ. Οδοντίατρος- Προσθετολόγος

Ειδικευθείσα στα Οδοντικά Εμφυτεύματα

Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική

Πανεπιστήμιο Connecticut, USA


e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Κα Α. Λεβή εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (με Πανελλαδικές Εξετάσεις 17η στη σειρά εισαγωγής από 120) το 1991, απ” όπου αποφοίτησε με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» το 1997. Το 1998 πήγε στην Αμερική για να ειδικευθεί στην Οδοντική Προσθετική. Έγινε δεκτή σ” ένα απ” τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα της χώρας, το Πανεπιστήμιο του Connecticut School of Dental Medicine, USA, απ” όπου μετά από 3 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης απέκτησε την ειδικότητα της Προσθετολόγου και τον τίτλο του Master το 2001.

Στο ιατρείο της, όπου εργάζεται συνεχώς από το 2001, ασχολείται με την Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική και τα Οδοντικά Οστεοενσωματούμενα Εμφυτεύματα, αλλά και με όλο το φάσμα της οδοντιατρικής και παραπέμπει σε ειδικούς, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Η προσθετική οδοντιατρική που είναι το αντικείμενο της εργασίας της συμπεριλαμβάνει λεύκανση, όψεις ρητίνης, bonding (οδοντική ανάπλαση), όψεις πορσελάνης, κεραμικά ένθετα, επένθετα, στεφάνες, γέφυρες, μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες, επένθετες οδοντοστοιχίες, οδοντικά εμφυτεύματα, καθώς επίσης και προσθετική μετά από ατυχήματα που προκαλούν μεγάλες βλάβες στο στόμα και τα δόντια. Είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση συνδρόμων δυσλειτουργίας της Κροταφογναθικής Διάρθρωσης καθώς επίσης και στην Γναθοπροσωπική Προσθετική, που περιλαμβάνει την προσθετική αποκατάσταση των ελλειμμάτων που προκύπτουν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για την θεραπεία όγκων στην περιοχή του στόματος και του προσώπου.

Δίδασκε Ακίνητη (2001-2005) και Κινητή Προσθετική από το 1997 στην κλινική συνολικής αντιμετώπισης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως clinical instructor στο Πανεπιστήμιο Connecticut, USA (1998-2001), όπου δίδασκε Προσθετική στους προπτυχιακούς φοιτητές, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού της προγράμματος.

Είναι συνεργάτης του νοσοκομείου «υγεία» και συνεργάζεται με κλινικούς ογκολόγους απ” όλη τη χώρα για την υποστήριξη του ογκολογικού ασθενούς.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε Ελληνικά και Αμερικανικά επιστημονικά περιοδικά, έχει παρουσιάσει εργασίες της σε μεγάλα Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει παρακολουθήσει δεκάδες επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το άρθρο που έγραψε μετά από την διατριβή του master της, δημοσιεύτηκε στο πλέον αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο οδοντιατρικό περιοδικό, σχετικό με προσθετική και οδοντικά εμφυτεύματα (International Journal of Oral and Maxillofacial Implants 2003). Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ακίνητης Προσθετικής, Αμερικανικού Κολλεγίου Προσθετολόγων και άλλων επιστημονικών εταιρειών.

Ασχολείται ενεργά με την κλινική έρευνα σχετικά με τα οδοντικά εμφυτεύματα στα πλαίσια της διδακτορικής της διατριβής, καθώς επίσης και με την έρευνα σχετικά με τα οδοντιατρικά κεραμικά υλικά. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στις οδοντικές αποκαταστάσεις, δίνοντας πάντα έμφαση στην επικοινωνία με τους ασθενείς της για την απόλυτη ικανοποίησή τους και την αποκατάσταση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς τους και έχει μεγάλη εμπειρία σε πολλαπλά συστήματα οδοντικών εμφυτευμάτων. Η διαρκής ενασχόλησή της με τη συνεχή εκπαίδευση εξασφαλίζει ότι οι ασθενείς της απολαμβάνουν πάντοτε την πλέον κατάλληλη, αποτελεσματική και εξελιγμένη οδοντιατρική φροντίδα .

  • Εργάζομαι στο ιδιωτικό μου ιατρείο από το 2001 που επέστρεψα από την Αμερική όπου έκανα master και ειδικότητα στην προσθετική
  • Συνεργάτης νοσοκομείου "Υγεία" 
  • Επιστημονικός Συνεργάτης: Έδρα Ακίνητης Προσθετικής, Σεπτέμβριος 2001- 2007
  • Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Κλινικός Μέντορας, Ιανουάριος 2001 – Ιούνιος 2001, Προπτυχιακή κλινική Πανεπιστημίου Connecticut, Farmington, CT, USA
  • Καθηγήτρια σε μαθήματα προπτυχιακών φοιτητών (DMD), Οκτώβριος 1998 – Ιούνιος 2001 Πανεπιστήμιο Connecticut, Farmington, CT, USA
  • Ακίνητη Προσθετική: διαγνωστικό κέρωμα, χύτευση, τελείωμα μεταλλικού σκελετού, τοποθέτηση πορσελάνης, χαρακτηρισμός πορσελάνης για ακίνητες μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις. Μάθηση βασιζόμενη στο πρόβλημα (Problem-Based Learning – PBL)
  • Οδοντική Ανατομία και Μορφολογία, Ολικές Οδοντοστοιχίες
  • Επιστημονικός Συνεργάτης: Έδρα Ακίνητης Προσθετικής,Οκτώβριος 1996 – Ιούνιος 1998,
  • Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Επιστημονικός Συνεργάτης: Έδρα Οδοντικής Χειρουργικής,Φεβρουάριος 1997 – Σεπτέμβριος 1997,Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

 


Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΝΝΑ Μ. ΛΕΒΗ (+)