Back to Top
Online Ιατρικός Οδηγός Ελλάδας & Κύπρου
!!! ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ !!! Καταχώρισε δωρεάν την αγγελία σου αγοραπωλησίας ή εργασίας.
 
elzh-CNnlenfrdeitrorues
 
 
1722
  • ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
  • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
https://ogiatrosmou.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/193/kalantz-1613170034.jpg

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Αξιώσεις

15 ΑΒΕΡΩΦ, ΔΑΦΝΗ 172 35, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

 

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις σπουδές της το 1992, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, όπου σπούδασε Κοινωνιολογία. Το προσωπικό ενδιαφέρον της για την ψυχολογία αναπτύσσεται ήδη από τις αρχές της εφηβείας. Καθώς το ενδιαφέρον αυτό εξελίσσεται, ξεκινάει το ταξίδι προσωπικής αναζήτησης μέσα από την ψυχοθεραπεία σε ηλικία 19 ετών.

Τελειώνοντας τις σπουδές στην κοινωνιολογία, το 1996, ξεκινάει εθελοντική εργασία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στην Μονάδα απεξάρτησης 18 ΑΝΩ, προσπαθώντας να αποκτήσει μια κλινική εμπειρία που θα χρησιμεύσει στην πορεία των σπουδών της. Ύστερα από ένα χρόνο απασχόλησης εκεί ξεκινάει σπουδές στην ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα. (E.I.N.A.).

   Στην διάρκεια της πενταετούς φοίτησης της εκεί, δουλεύει, παρακολουθεί σεμινάρια πάνω σε διάφορες μεθόδους ψυχοθεραπείας (βιοενέργεια, ανάλυση Χαρακτήρα, Gestalt, Συνδιαλεκτική Ανάλυση, Ψυχόδραμα, Θεραπεία Οικογένειας κ.α.) και ολοκληρώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παροχής Συμβουλευτικής και τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την ISO Psychometrica. Παράλληλα προετοιμάζεται για κατατακτήριες εξετάσεις στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας όπου και εισάγεται το 2000 από όπου αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα και έτσι απέκτησε την άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου.

   Αφού έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Σωματική Ψυχοθεραπεία το 2002, ξεκινάει εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιπέδου Master στην θεραπεία Gestalt, από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Θεραπείας Gestalt, Berrie Simons.Το 2008 έρχεται σε πρώτη επαφή και ξεκινάει εκπαίδευση πάνω στο Αυθεντικό παιχνίδι και ταυτόχρονα αρχίζει και το ενδιαφέρον της για τα παιδιά και τη ψυχολογία και συμπεριφορά του παιδιού.

Από το 1999 εξασκεί το επάγγελμα της ψυχοθεραπεύτριας, κάνοντας ατομικές συνεδρίες και ομάδες προεφήβων και εφήβων. Αργότερα ξεκινάει και τις ομάδες ενηλίκων.

   Κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων (1998-2000) έχει επίσης εργαστεί σε διοικητική θέση στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στο Κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος NEW DAY κάνοντας ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη του κέντρου στην προσπάθεια αδυνατίσματος, ενώ έχει δώσει διαλέξεις πάνω στο ίδιο αντικείμενο στο K.E.K Χαλκίδας.

   Το 2001 ξεκινάει μια συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου οργανώνει και οδηγεί εργαστήρια Συμβουλευτικής Φοιτητών πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, καριέρας, προσωπικά. Αργότερα κάνει και ατομική συμβουλευτική. Η συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2007 όπου για τα δύο τελευταία χρόνια είχε την θέση της Αρμόδιας Ενημέρωσης Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής φοιτητών σε θέματα εκπαιδευτικά, επαγγελματικά, προσωπικά. Το 2007 για έξι μήνες απασχολείται στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Εκπαίδευσης ως ψυχολόγος εφήβων.

   Τη σχολική χρονιά 2009-2010 δουλεύει στον παιδικό σταθμό "Γείτονας", κάνοντας συμβουλευτική γονέων, πραγματοποιώντας σεμινάρια για γονείς και δασκάλους και εφαρμόζοντας ομάδες Αυθεντικού Παιχνιδιού με παιδιά. Από τότε εξασκεί και το Αυθεντικό Παιχνίδι σε διάφορα πλαίσια (σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δημιουργικά εργαστήρια, κ.ά. )

   Το 2011 ξεκινάει η συνεργασία με την "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών" του Ιδρύματος Ωνάση, πραγματοποιώντας με μεγάλη επιτυχία ομάδες Αυθεντικού Παχνιδιού και δημιουργικής έκφρασης για γονείς και βρέφη, μαζί με τη ψυχολόγο Βάνα Κολιοπούλου και τη χορογράφο Μαρία Κολιοπούλου.

   Τώρα εργάζεται ιδιωτικά στην Αθήνα, με ενήλικες και έφηβους, ενώ παράλληλα ενημερώνεται συνεχώς με σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες και workshops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (+)